Polarkrill – et rent og naturlig omega-3 tilskudd

Krill er små virvelløse, rekelignende dyr på 2-3 cm som holder til i havet. De livnærer seg på plankton, og noen typer av disse har en svært karakteristisk rødfarge fordi de inneholder astaxanthin, en antioksidant.

Mange tror fremdeles at krillfiske ødelegger økosystemet, da man fisker et dyr som nesten er på bunnen av næringskjeden. Nyere forskning har slått fast at dette ikke er tilfelle. Med dagens kvoter er krillfisket derimot meget bærekraftig.

Å bruke krillolje som kosttilskudd er relativt nytt. En av dem som tidlig fattet interesse for dette er produktutvikler Geir Liang, og takket være hans interesse for kosthold har han vært med på utviklingen av Polarkrill fra dag én. Han forteller at de har lagt mye arbeid i sammensetningen.

– Det som gjør Polarkrill blant de beste produktene på markedet er mengden omega-3 og mengden krillolje. Det er en så teoretisk optimal sammensatt dose som mulig – og i tillegg får du dekket dagsbehovet av D-vitamin.

Med to kapsler Polarkrill får du i deg mer enn ett gram omega-3. Dette er samme mengde som er anbefalt per dag.

Rent, naturlig og sunt

Polarkrill er et spesielt sammensatt produkt som består av fiskeolje og krillolje. Krill er hentet langt nede i næringskjeden, noe som gjør oljen veldig ren – og jo renere produktet er desto bedre er det for deg.

– Olje fra krill regnes som noe av det naturligste, reneste og sunneste som fins. Det er høykonsentrert, slik at omegasyrene er med.

Hva inneholder Polarkrill?

– Kapslenes hovedbestanddeler er omega-3, astaxanthin og vitamin D. Dette er naturlige stoffer som de aller fleste – både yngre og eldre – vil nyte godt av, fortsetter Geir.

– Astaxanthin er en av de sterkeste antioksidantene som finnes i naturen i dag. Antioksidanter antas å ha flere positive effekter i kroppen, og hindrer også at oljen harskner eller oksiderer. Når det skjer, blir oljen mindre motstandsdyktig.

I tillegg inneholder Polarkrill en god dose vitamin D.

– Vitamin D blir jo kalt solskinnsvitaminet. Polarkrill er tilsatt D-vitamin, da vi trenger det her i Norden på grunn av lite sol. D-vitaminet er bearbeidet slik at det forekommer i en aktiv form. Det gjør at det blir tatt raskere opp i kroppen.  Vitamin D bidrar til å opprettholde normale knokler, normal muskelfunksjon, immunsystemets normale funksjon og normalt opptak/utnyttelse av kalsium og fosfor.

– Polarkrill er et godt sammensatt produkt som mange av oss har bruk for. Du gjør i hvert fall ikke noe gærent når du tar det, avslutter en smilende Liang.

Prøv POLARKRILL i 60 dager

kun 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ennå.