Høykonsentrert omega-3

Når du først velger å benytte deg av et omega-3 kosttilskudd vil du gjerne velge det beste. Du har kanskje sjekket innholdsstoffer opp mot hverandre, og vurdert om du skal prøve fiskeolje, krillolje eller noe annet?

De fleste velger å benytte seg av et høykonsentrert omega-3 produkt med høyt innhold av stoffene EPA og DHA. Et slikt produkt vil gi deg mye for pengene, og nok omega-3 fettsyrer til å at du kan oppnå en positiv helseeffekt.

Men i tillegg til høyt innhold av eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA), er det en faktor til som spiller inn på hvor god effekt du får av ditt omega-3 produkt.

Hvordan omega-3 fettsyrene blir tatt opp i kroppen kan påvirke hvilken effekt du får.

Krillolje tas mer effektivt opp i kroppen

Fiskeoljen vi benytter oss av inneholder store mengder EPA og DHA, og er et høykonsentrert omega-3 produkt. I tillegg inneholder Polarkrill krillolje.

Krillolje er bundet med fosfolipider, og denne artikkelen fra forskning.no sier at man trenger mindre mengder krill for å oppnå gode helseeffekter.

– Resultatene våre tyder på at du kan klare deg med en lavere dose omega-3 i form av krill enn i form av fiskeolje, sier Stine Ulven, leder for Senter for kontrollerte koststudier.

Ledende leverandør av høykonsentrert omega-3

Med 838 760 sendte forsendelser siden 2009 har Vitamail vært en av Norges fremste leverandører av omega-3-kosttilskudd med krillolje i et tiår.

I fiskeolje er omega-3-fettsyrene bundet til triglyserider som gjør at oljen blir liggende øverst i magesekken. Krillolje er bundet med fosfolipider som lar oljen blande seg med maten og innholdet i magesekken. Krillolje tas derfor meget effektivt opp i kroppen.

Et kombinasjonsprodukt av høykonsentrert Omega-3 og Krillolje, og gir deg dermed det beste fra begge verdener.

Krillolje har i tillegg disse egenskapene:

  • Krillen er mindre utsatt for miljøgifter
  • Rik på omega-3-fettsyrer
  • Høyt innehold av DHA

Er det noen ulemper med høykonsentrert omega-3?

Jo høyere konsentrasjonen er, jo lettere har oljen for å oksidere. Om fettsyrer i oljen oksiderer dannes det harskningsstoffer du ikke vil ha i deg. Harskningsstoffene er molekyler som smaker og lukter intenst.

Derfor har våre produktutviklere økt mengden av en av naturens sterkeste antioksidanter, astaxanthin i Polarkrill. Astaxanthin jakter frie radikaler og forhindrer oksidasjon. Dette forhindrer harskning naturlig. I tillegg, tredjepart testes produktene kontinuerlig for å være sikre på at produktkvaliteten alltid er på topp.

I Polarkrill får du i tillegg helsedirektoratets daglige anbefaling av vitamin-D. To kapsler Polarkrill vil altså gi deg høykonsentrert omega-3-fettsyrer fra fiskeolje, krillolje, vitamin-D og antioksidant som forhindrer harskning.

Prøv POLARKRILL i 60 dager

kun 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ennå.