4 tips for å huske dine daglige omega-3-kapsler

Krillkapsler er den raskeste og enkleste måten å få i seg nok omega-3, D-vitaminer og antioksidanter. Men det er ikke alltid like lett å huske på å hive i seg kapslene hver dag.

Her er fem tips som kan gjøre det lettere for deg å huske din daglige dose Polarkrill!

1. Oppbevar esken godt synlig og lett tilgjengelig

En god måte å bli minnet på å ta kosttilskudd hver dag er å oppbevare esken på et sted du vet du kommer til å se den. Ikke gjem kapslene bakerst i kjøkkenskapet!

Legg et brett ved siden av tannbørsten i skapet på badet. Oppbevar esken på toppen av brødboksen du henter brød fra hver morgen. La den ligge i håndvesken din, så du ser den hver gang du leter etter noe. Plasser den på tastaturet på kontorpulten på slutten av arbeidsdagen, slik at den er et første du ser når du kommer på jobb.

2. Ta krillkapslene til samme tid hver dag

Sett deg et fast tidspunkt på dagen for å ta kosttilskuddet ditt. Det kan være et klokkeslett, eller det kan være før du pusser tennene. Det kan være etter at du har smurt matpakker til barna, etter den daglige joggeturen eller før du setter deg ned og leser lokalavisen.

Velg et tidspunkt som passer for deg.

3. Ta Polarkrill sammen med noen

To hoder husker bedre enn ett, så hvorfor ikke inkludere en et familiemedlem, en ektefelle eller en romkamerat i den daglige morgenrutinen?

Minn samboeren din på å ta kapslene før han eller hun løper ut døra til jobb, eller ta dem sammen med barna før du sender dem på skolen. Og ikke bli overrasket om de minner deg på det den dager du glemmer deg bort.

4. Gjør inntak av kosttilskudd til en rutine

Et fellestrekk med alle de tre tipsene over er at samtlige går på rutine. Vi mennesker er vanedyr, og jo oftere vi gjør jo mindre tenker vi over at vi gjør det.

Studier viser at dersom man gjør en ting 13 ganger vil det bli til en vane. Med andre ord: Dersom du er bevisst på å ta Polarkrill hver dag i to uker, vil det med tiden bli en like naturlig del av hverdagen som tannpussen.

Prøv POLARKRILL i 60 dager

kun 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ennå.